Over ons

Beste bezoeker,

Welkom op de website van Drink 18, een unieke winkel in het Borgerhoutse waar u kunt genieten van meubels van hoogstaande kwaliteit die geproduceerd werden in de tweede helft van de twintigste eeuw. Onze passie voor het vakmanschap van die tijd is duidelijk te zien in de duurzame meubels die we hebben geselecteerd om te verkopen.

Deze meubels zijn meer dan een halve eeuw oud, maar hun stijl en karakter blijven onveranderd. Ze bruisen van nostalgie en hebben al tientallen jaren mooie herinneringen en een rijke geschiedenis achter de rug. Bij Drink 18 willen we dat deze meubels weer tot leven komen en zo hun herinneringen en geschiedenis weer blootleggen.

Om dit te bereiken, werken we met liefde en passie om deze meubels te zoeken en, indien nodig, te restaureren. We zijn ontzettend dankbaar voor onze klanten die dit mogelijk maken en ons helpen deze prachtige meubels een tweede leven te geven.

Bij Drink 18 kunt u terecht voor een ruime selectie van deze prachtige meubels. Of u nu op zoek bent naar een statementstuk voor uw huis of gewoon van de charme van vintage meubels houdt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij zien u graag binnenkort in onze winkel in Borgerhout!

Met vriendelijke groeten,


Drink 18

"Deze ruimte is ingericht met een verzameling prachtige vintage meubels die een warme en gezellige sfeer creëren. De koevel vloerbekleding voegt een interessant en uniek element toe aan de ruimte, terwijl de verschillende stijlen van verlichting en planten bijdragen aan de sfeervolle uitstraling. Deze ruimte is perfect om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de meubels en de omgeving."