Omwille van de corona-maatregelen opgelegd door de regering is onze fysieke winkel gesloten tot 19/04. Onze webshop blijft open en leveringen binnen Antwerpen zijn (voorlopig) mogelijk EN gratis! Komen bezichtigen mag niet meer, maar bij interesse kan u een video aanvraag doen van het gewenste meubel. #koopbelgisch

Over ons

Eerst en vooral welkom op onze website. Drink 18 is een winkel in Borgerhout waar je unieke meubels, gemaakt in de tweede helft van de twintigste eeuw, op de kop kan tikken. Het vakmanschap van toen maakte heel vooruitstrevende meubels en daar is Drink 18 een grote fan van. Met heel veel liefde en passie maakten ze duurzame producten om te blijven. En deze meubels zijn nu, meer dan een halve eeuw later, het levende bewijs hiervan. Drink 18 probeert met diezelfde liefde en passie deze meubels te zoeken, (indien nodig) te restaureren en aan de man te brengen. 

Deze meubels bruisen van nostalgie en hebben al tientallen jaren, mooie herinneringen en een ruime geschiedenis achter de rug. Dit proberen wij, mede dankzij onze klanten, opnieuw te creëren.